Om Fackliga Organisationer

Här kan du läsa om tanken bakom FackligaOrganisationer.se och hur sajten kan hjälpa dig välja fackförbund.

FackligaOrganisationer.se är en jämförelsetjänst för fackförbund och fackföreningar. Här kan du läsa om de olika fackförbund och fackföreningar som finns på den svenska arbetsmarknaden inom LO, Saco och TCO. Målet med sajten är att hjälpa dig som vill gå med i facket och behöver hjälp med att hitta rätt fackförbund. Genom att samla information om alla fackförbunden på en och samma webbplats blir det lättare att jämföra de olika fackförbunden och därigenom öka dina chanser att välja rätt fackförbund.

Hoppas du får användning av webbplatsen och att du hittar ett fackförbund som passar dig.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss för frågor på [email protected]. Observera att alla frågor rörande medlemskap i fackförbund svaras av respektive fackförbund på egen hand.

Användarvillkor & Friskrivningsklausul

Informationen om fackförbunden är hämtad från fackförbundens egna webbplatser. Vi reserverar oss för att det kan finnas faktafel och information som inte längre är aktuell på vår webbplats. Vi uppdaterar informationen kontinuerligt men på grund av den mänskliga faktorn kan det ibland hända att faktafel smyger sig in i texterna. Vår rekommendation är att du besöker fackförbundens officiella webbplatser för att få den mest uppdaterade och korrekta informationen. Vi tar inget ansvar för faktafel som kan finnas på vår sajt.

FackligaOrganisationer.se är helt fristående från de fackförbund som listas på sajten. Vi tar inget ansvar för de avtal som ingås mellan dig och ditt fackförbund. Om det skulle uppstå en tvist mellan dig och ditt fackförbund eller någon av de andra organisationerna vi skriver om kan inte vi hållas ansvariga för det.

Läs också: Information om Cookies

Utvalda Fackförbund:
Sveriges största fackförbund
Inkomstförsäkring
Råd & stöd när du behöver det
Läs mer

För arbetare inom välfärden
Inkomstförsäkring
Råd och stöd i ditt yrkesliv
Läs mer

Fackförbund för endast chefer
Inkomstförsäkring
Råd och stöd i ditt ledarskap
Läs mer