Polisförbundet

Polisförbundet är ett fackförbund för yrkesverksamma poliser i Sverige.

Om Polisförbundet

Polisförbundet är en facklig organisation inom TCO som är öppen för poliser. Förbundet har omkring 20 500 medlemmar - både yrkesverksamma poliser och polisstudenter. Ett mål för Polisförbundet är att bidra till goda arbetsvillkor för sina medlemmar genom förhandlingar och opinionsbildning som har till syfte att påverka beslutsfattade på flera nivåer.

Medlemsförmåner

Här är några av de medlemsförmåner du har rätt till som medlem i Polisförbundet.

Olycksfallsförsäkring – Man vet aldrig när olyckan är framme. Om något skulle hända dig så får du genom förbundet en olycksfallsförsäkring.

Stöd och hjälp – Få hjälp med frågor som handlar om din anställning, lön eller arbetsmiljö.

Rättshjälp och juridiskt stöd - Om du blir anmäld i tjänsten kan du få dina advokatkostnader betalda via Polisförbundet.

Billigare försäkringar – Medlemmar i Polisförbundet får möjlighet att teckna olika försäkringar till ett billigare pris.

Polistidningen – Polistidningen är förbundets medlemstidning och bevakar händelser och nyheter som är intressanta för dig som är polis.

Banklån - Polisförbundet har förhandlat fram bra erbjudanden från vissa banker som gör att du kan låna pengar till bra ränta.

Gå in på Polisförbundets webbplats för att hitta mer information kring medlemsförmåner och vilka frågor förbundet jobbar för.

Yrkesgrupper

Polisförbundet är en facklig organisation som är öppen för poliser.

Informationen på denna sida kontrollerades senast: 2020-07-09
Polisförbundet
Grundat: 1903
Antal medlemmar: 20 500
Centralorganisation: TCO
Inkomstförsäkring: -
Bli medlem